Inzet ouders

Klassenouders

Aan iedere (combinatie)klas zijn twee ouders verbonden. Zij zijn het aanspreekpunt van de juf en nemen organisatietaken van haar over. Ouders kunnen door hen worden aangesproken om bijvoorbeeld te assisteren bij vervoer e.d. 
De klassenouders voor dit schooljaar zijn:

Groep 1-2:   Sylvia Jonker moeder van Esmée

Groep 3-4:   Suzan Smit moeder van Amy

                    Beike v.d. Molen moeder van Diederick

Groep 5-6:   Cora Koetzier moeder van Lena

                    Yvonne Bosch moeder van Emmelie

Groep 7-8:   Denise Groothedde moeder van Bjorn

                    Betty Spikker moeder van Myrthe
 

Overblijven

Voor de kinderen die tussen de middag niet naar huis kunnen, is er van 12:00 uur tot 13:00 uur mogelijkheid tot overblijven. Van 12:00 uur tot 12:15 uur eten de kinderen hun meegebrachte lunch onder begeleiding van de eigen leerkracht of overblijfouder in hun klas. Vanaf 12:15 uur vallen de kinderen onder het toezicht van de overblijfmedewerkers. Na het eten is er tijd om buiten te spelen of te knutselen. Het overblijven kost € 1,50 per keer.
Voor de overblijfmedewerker staat er voor deze taak een vergoeding tegenover.

 

Overzetten

Het overzetten over de Eperweg wordt door ouders verzorgd. Alle overzetouders zijn opgeleid door de politie en erkend door de gemeente. De overzettijden zijn als volgt:
8:15-8:30 uur en 12:00-12:15 uur      op woensdag: 12:15-12:30
13:00-13:15 uur en 15:15-15:30 uur.
Op de dagen dat de kinderen vanwege gym of dag-op-stap later bij de Eperweg aankomen, wordt daar door de overzetouder rekening mee gehouden. Met de overzetouders zijn duidelijke afspraken gemaakt om de kinderen veilig en goed over te zetten. De kinderen en hun ouders moeten zich goed aan de tijden, afspraken en aanwijzingen houden.
 

Verkeersouder

Het verkeer in de omgeving van de school heeft de nodige aandacht. Op school hebben wij een verkeersouder. Jolanda Raveling. Jolanda is het aanspreekpunt op school over verkeersveiligheid. Zij heeft contact met de gemeente, de politie en VVN over de verkeersveiligheid van de kinderen. U kunt haar altijd aanspreken over aangelegenheden die met de verkeersveiligheid van uw kind te maken hebben. 

 

Hoofdluiscontrole

De Horsthoek helpt mee om luizen en neten binnen school te beperken. Hiervoor worden alle kinderen in de week na elke vakantie gecontroleerd door luizenouders. Ouders worden benaderd wanneer hun kind luizen en/of neten heeft waarbij indien nodig advies wordt gegeven. Als er luizen en/of neten aangetroffen worden, wordt er een nacontrole gedaan.

Merkt u bij uw kind dat er luizen en/of neten zijn? Meldt dit aan de leerkracht en aan de vrienden/vriendinnen van uw kind: dan kunnen we samen een plaag voorkomen. 

Voor advies kunt u altijd terecht bij de leerkracht en de luizenouders en op
Luizen wat nu .pdf    (februari 2014)

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.